perjantai 23. syyskuuta 2016

Hello world!

Tervetuloa seuraamaan matkaturinoitani uudessa maailmassa!

Tässä meikä Indonesiassa.
Mulla ei itse asiassa ole yhtäkään kuvaa itsestäni Kanadassa.
 Katsellaan siis seuraavaksi maisemia.
Olen Montréalissa tämän syksyn vaihdossa, ja aion seuraavat kolme kuukautta kirjoitella opiskelusta, arjesta ja juhlasta (juhlista) ranskankielisessä Kanadassa. Olen itse asiassa ollut Erasmus-vaihdossa neljä vuotta sitten Ranskan Toulousessa, ja jäi vähän kaivelemaan, että siitä ei jäänyt mitään kirjallista dokumenttia (paitsi joku yksi päiväkirjamerkintä ja suttuisia maisemia luonnoslehtiöön).

Aurinko laskee Université de Montréalin nyppylällä.

Näistä mun ulkomaanretkistä voi ehkä päätellä, että tykkään matkustella... Siksi tämän bloginkin nimi on aux pays des merveilles, ihmemaissa. (Ja toisekseen siksi, että Liisan seikkailut on hieno teos. Ja kolmanneksi siksi, että ranska on mun pääaine.) Julkaisuja siis toivottavasti syntyy tulevaisuudessa muistakin kohteista kuin Kanadasta. Olen sitä paitsi tosi huono järjestelemään matkakuviani, ja blogin ansiosta järjestely on vähän niinku pakko tehdä :D

Forêt Ouareau, jossa telttailin viime viikonloppuna. 

Työlistalla mulla on nyt postaukset ainakin matkanteosta Montréaliin, kämpän löytämisestä ja opiskelusta Université de Montréalissa. Toivottavasti nähdään pian!

Saara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti