sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Seksivau! Arvaatko, mitä viittä asiaa suomalaisvaihtari kaipaa? Katso kuvat!

Äitiyspakkauksen lisäksi Suomesta voisi mun puolesta markkinoida muutamaa muutakin asiaa. Näitä en tajunnut pakata mukaan:

1. Pussilakana

Ihan oikeesti, miten muka joku täkin alle laitettava lirpake on hygieeninen ratkaisu?! Ja vielä hotelleissa? Plääh. Pestäänkö niitä täkkejä ees koskaan?

2. Juustohöylä

Tällä hetkellä leivänpäällysvalikoimassa on kaksi vaihtoehtoa: kuorimaveitsellä taiteillut juustokiehkurat tai puolen sentin lohkot. (Valmiiksi siivutettua juustoa ei lasketa, koska se ei käy juustosta.)

3. (Kunnon) tiskiharja

Miksi ne on täällä pyöreitä eikä mahdu mihinkään? Tiskisienet on myös äklöjä ja kädet kuivuu kun tiskejä hinkkaa sienellä paljain käsin. 
(Salaisuus: Kunnon tiskiharjan puutteessa oon lämmennyt hybridiratkaisulle eli varrelliselle tiskisienelle (ks. havainnekuva). Siihen varteen voi jopa laittaa tiskiaineet, jotka sitten annostuu suoraan sieneen! Ja sienikin on vaihdettava! Voi jumpe mikä keksintö!) 

Kuvahaun tulos haulle dish sponge with soap dispenser
Varrellinen tiskisieni, mikä innovaatio!


4. Kohtalaisen luonnolliset välipalat

No joo, kyllä täältä löytyy ihan järkevääkin ruokaa, mutta kerran jos toisenkin olen pahaa-aavistamattomana ostanut jonkin normaalin näköisen naksun ja lukaissut tuoteluettelon jälkikäteen. Voitteko kertoa mulle, miksi kaurakeksissä on kaura-aromia?  

5. Subventoidut ateriat

Kiitos, veronmaksajat, 2,60 euron Kela-tuetusta lämpimästä ruoasta! Kun päivä alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 19, olis kiva, että tuolla summalla saisi täällä muutakin kuin räkäisen voileivän. 
Suurin osa opiskelijoista täällä kantaakin omia eväitään mukana, ja pitkin kampusta kyllä löytyy mikroja lounaan lämmittämiseen. Itsehän unohdan järjestelmällisesti pakata mitään mukaan.
Jos on millä mällätä, niin kampusravintoloissa on kyllä valinnanvaraa sushista tacoihin (tai paikallisen ketjun sushitacoihin). 

No, onneksi myyvät sentään pullaa ja karjalanpiirakkaa. Ainakin kerran vuodessa suomalaisen kirkon joulumarkkinoilla. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti